Nagy Vanda

Nagy Vanda

Sport-specifikus dietetikus és Személyi edző

Mindig is érdekelt a táplálkozás, egészségmegőrzés és fejlesztés, ezért tanulmányaimat dietetikusként kezdtem meg a Semmelweis Egyetemen.
Már egyetemi éveim alatt is önkénteskedtem a Szent László Kórház Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályán, ahol rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodtam.

Diplomám megszerzését követően a Magyar Triatlon Szövetségnél dolgoztam, aminek köszönhetően a sport világ mégközelebb került hozzám, így nem volt kérdés, hogy tanulmányaimat milyen irányban folytassam.

Magyarországon először induló Sport-specifikus dietetika posztgraduális továbbképzésén tanultam tovább, a Testnevelési Egyetemen, majd ezzel párhuzamosan végeztem az IWI személyi edző képzésén. Azóta leginkább a magán szektorban rekreációs és élsportolókat segítek a felkészülésükben, valamint a sérülések utáni felépülésben.
A mai napig számos szakirányú továbbképzésen veszek részt, hogy minél átfogóbb tudást nyújthassak tanácsadásaimon és az edzéseken egyaránt.

Személetem alapján a kiegyensúlyozott és egyénre szabott, jól beállított táplálkozás, valamint aktív életmód az alapja mindennek. Az étrend-kiegészítők alkalmazása, pedig ezt hivatott kiegészíteni és nem fordítva.

Célom, hogy minél átfogóbb támogatást nyújtsak rekreációs és élsportolóknak a céljaik elérése érdekében, illetve, hogy segítsek az emésztőrendszeri és anyagcsere problémákkal küzdőknek és a fogyni vágyóknak.
Számomra a sikeres együttműködés alapja az állandó nyomonkövetés és szoros együttműködés.

Tanulmányok:

• Dietetikus BSc- Semmelweis Egyetem
• Sportágspecifikus Dietetikus- Testnevelési Egyetem

Továbbképzések:

• Személyi edző- International Wellness Institute
• Fitness Instruktor- International Wellness Institute